Капри Де Клементин Розе

Сорт: 50% Гренаж и 50% Сензо

Реколта: 2012

Произход: Франция, Прованс

Винификация: Гроздето се намачква и се оставя за кратко да ферментира, при контролирана температура от 18 градуса в неръждаеми съдове. След преминаване на ферментацията се филтрира и бутилира.

Дегустационни бележки от технолога: Леко и деликатно с прекрасно тяло, елегантно, свежо с чист нос, добра киселиност, която запазва свежеста. Финалът е плътен и много вкусен.

Препоръчителни ястия: Перфектно вино, което акомпанира традиционниата Средиземноморска кухня, риба на скара, печени зеленчуци, леки сирена и кашкавали.

Обем: 500мл. / 750мл. / 1500мл.

Технически Анализ:

pH: 3.45

Total Acidity: 5.5g/l

Residual Sugar: 1.8g/l

Алкохолно съдържание: 13%

Copyright © 2012 Famous Wine - Legal terms & Conditions - Contacts