![]() Капри Де Клементин РозеСорт: 50% Гренаж и 50% Сензо Реколта: 2012 Произход: Франция, Прованс Винификация: Гроздето се намачква и се оставя за кратко да ферментира, при контролирана температура от 18 градуса в неръждаеми съдове. След преминаване на ферментацията се филтрира и бутилира. Дегустационни бележки от технолога: Леко и деликатно с прекрасно тяло, елегантно, свежо с чист нос, добра киселиност, която запазва свежеста. Финалът е плътен и много вкусен. Препоръчителни ястия: Перфектно вино, което акомпанира традиционниата Средиземноморска кухня, риба на скара, печени зеленчуци, леки сирена и кашкавали. Обем: 500мл. / 750мл. / 1500мл. Технически Анализ: pH: 3.45 Total Acidity: 5.5g/l Residual Sugar: 1.8g/l Алкохолно съдържание: 13% |
Copyright © 2012 Famous Wine - Legal terms & Conditions - Contacts |