![]() Каса Марин Картагена ГевюрцтраминерИме: Каса Марин Картагена Гевюрцтраминер Сорт: 100% Гевюрцтраминер Произход: Чили, Долината Сан Антонио Винификация: Ръчно бране през първата седмица на Април. Контакт с ципите в продължение на 4 часа. Ферментацията се извършва при 12°C в продължение на 3 седмици. Бутилирано през август 2010. Дегустационни бележки от технолога: Цветът е ярко жълт, чист и прозрачен. Вкусът е силен, но свеж, с остра киселинност, която в устата прави страхотен тандем с алкохола във виното. Силно и зряло с нотки на бели рози и праскови и интригуващ минерален характер Препоръчителни ястия: Препоръчваме го с полу сладки сосове, свинско месо и люта храна. Обем: 750мл. Технически Анализ: pH: 3.45 Титруеми Киселини: 5.8г/л Остатъчна Захар: 3.0г/л Алкохолно съдържание: 14.0% |
Copyright © 2012 Famous Wine - Legal terms & Conditions - Contacts |